Blogi

No niin, tästä se lähtee: Cup-kisan ensimmäinen osuus eli agilityn hypyrata. Kisassa noudatetaan seuraavia sääntöjä: Kielto tai esteen pudotus/kaato: -5pistettä; väärä rata: -10p. Ei ihanneaikaa mutta suoritus kellotetaan. Tasatuloksissa aika ratkaisee. Hyppykorkeudet: Pikkumini (XS) koirat, joiden säkäkorkeus on alle 28 cm: 10 cm Mini (S) koirat, joiden säkäkorkeus on alle 35 cm: 20 cm Medi (M) koirat, joiden säkäkorkeus on vähintään 35 cm mutta alle 43 cm: 30 cm Pikkumaksi (SL) koirat, joiden säkäkorkeus on vähintään 43 cm mutta alle 50 cm: 40 cm Maksi (L) koirat, joiden säkäkorkeus on vähintään 43 cm: 50 cm

Se on kuulkaa viisi vuotta treenailtu hallissa ja ainakin seuraavat viisi lisää on nyt sovittu juttu.

Tulossa on tietenkin yhdessä Muhoksen Mustin ja Mirrin kanssa järjestämä MM-2018 kisa, jonka päivämäärät ja ensimmäisen osan kisaohjelma julkaistaan ensi viikolla. Eli Muhoksen Mestariksi pääsee kohta treenaamaan: luvassa mainetta ja kunniaa sekä kunnon palkinnot!

Nyt talven tullessa ei ilmat aina suosi ulkotreeniä mutta sisällä onnistuu!
Nyt pystyy viikonlopun iltapäivän vapaita vuoroja varaamaan puoleen hintaan eli 15€/h.
Suomeksi sanottuna näitä äkkilähtö-vuoroja voi varata VAIN samalle viikonlopun päivälle; ei seuraavalle päivälle eikä seuraavalle viikonlopulle. Kuulostiko ymmärrettävälle? Kysellä saa aina.

Waraamo heittää henkensä vuoden lopussa ja uuden varausjärjestelmän demoilu on menossa. Varausjärjestelmä muuttuu suunnitelmien mukaan ensi vuoden alusta.

Kuvassa Pullan velipuoli Fika. Kuva Matti Nenonen.

Viides vuosi lähtee ja nyt omistaja lupaa parantaa tapansa: päivityksiä tulee myös kotisivuille facebookin lisäksi Punastunut.

Ei olla juhlittu Pullan kanssa mitenkään muuten kuin treenaamalla: keväällä saatiin BH-tunnus, kolme ykköstä tokon alosta ja pelastushaun loppukokeet on nyt selätetty. Tokon avo pitäis olla kevääseen mennessä koekunnossa ja emäntä on julkisesti luvannut hommata agilitylisenssin, että päästäs Pullan kanssa ainakin hyppyradalle kilpamielessä.

Uusi cup-kisa hallilla alkaa vielä ennen joulua ja siitä pian lisätietoja tulossa, kunhan säännöt saadaan selviksi. Kannattaa sitten ehdottomasti osallistua!

Ensilumi lokakuussa 2016

Halli on ollut nyt yli vuoden toiminnassa. Mukavia ihmisiä ja koiria on löytynyt käyttäjiksi: Kiitos teille! Mukavaa on ollut ja mukavia tapahtumia on riittänyt. Jospa vain hallikausi olisi pidempi vuodessa niin kaikkea mukavaa uutta voisi vielä järjestää.

Olen jo pitkään haaveillut videojärjestelmästä, jolla voisi yksin treenaajatkin kuvata omia harjoituksiaan eikä porukatkaan tarvitsisi "hovikuvaajaa" mukaansa. Nyt on hanke loppusuoralla: jos hyvin menee niin ensi kuun alussa järjestelmä on käytössä.Leveä hymy

Uusien ovikoodien tulo on viivästynyt, mutta sekin on luvattu tammikuuksi. Jokainen asiakas saa uuden koodin, muuten systeemi ei muutu. 

Kaiken lisäksi nyt kun kattokin on saatu korjattua, voidaan uusi treenivuosi aloittaa mukavissa merkeissä! Onnekasta uutta vuotta kaikille!