Blogi

Koirakoodeja

...tai ovikoodeja käyttäjille. Toisin sanoen ovi toimii nyt kokonaan numerokoodeilla. jotka saa varattuaan vuoron. Vakiokäyttäjät saavat oman henkilökohtaisen, kerhon agility-, pk- ja tokoporukoilla omat sekä satunnaiset kävijät saavat kertakäyttökoodin. Minä opiskelen vielä ovikoodien ihmeellistä maailmaa, mutta tämän viikon on toiminut moitteettomasti. Ainoa huoli on ollut, että varmasti muistan lähettää koodit ajoissa.

Tulossa on vihdoinkin Oulujokilaakson kennelkerhon järjestämiä epiksiä, mitä oli aina ennen hankala järjestää talviaikaan. Agilityporukat aloittavat itsenäisyyspäivänä ja Toko-ihmiset jatkavat lauantaina 15.12. Menkää ihmeessä kisaamaan! Huomaatte kuinka paljon edistystä on tapahtunut ja saatte lisää itseluottamusta. Ja jos käy niin, ettei homma ´skulaa´niin mitä sitten? Uusi vaihde vaan silmään treeneissä.

Tietoja epksistä saatte kerhon kotisivuilta: www.ojlkk.nettisivu.org

Toinen (kolmas?) ilon aihe on joulukuussa pidettävä hyppykurssi, johon itse menisin heti, jos vain olisi koira, jolla voisi osallistua. Agility on urheilulaji, jossa oikea tekniikka suojaa koiraa vammoilta ja pidentää kisa/harrastusuraa. Kouluttajana on Eeva-Liisa Pohjanen, joka on asian ammattilainen ja tietää mistä puhuu. Lisätietoja kurssista saa samasta osoitteesta kuin edellä.