Blogi

Ensi talven tuleva treenaaja eli Pulla ts. Drover`s Kilroy was here

Hups! Ei ole paljoa kuulumisia hallilta kesällä. Omistajakin on keskittynyt golfaamaan ja uuden asukin; Pulla-koiran kouluttamiseen. Toisin kuin viime kesänä, hellettä on ollut toukokuusta saakka. Hallin olosuhteet on pysyneet tasaisena: eilen siellä oli 17 astetta eli treenaus ei ainakaan kuumuuteen tyssää. Eikä hintaan: elokuun loppuun saakka kympin tunti!

Vaikka kesä on parhaimmillaan niin talven aikatauluja varaillaan. Muutama tunti arki-iltaisin on enää vapaana. Jos kiinnostaa niin ota pikaisesti yhteyttä!

Nyt on kevät siinä vaiheessa, että vessan remontointi on ajankohtaista. Vesivessan sijaan tulee kaikkien määräysten mukainen kompostoiva versio, joka toivottavasti toimii kuten se kuuluisa esikuvansa junassaSilmänisku.

Paljon toimintaa on hallille luvassa: Ojlkk suunnittelee mätsäriä uudella systeemillä ja epiksiä on tulossa sekä tokoon että agilityyn ensi kuussa. Muutakin on suunnitelmissa; odottakaan vaan!

Kevät ja sulavat lumet ovat saaneet taas katon vuotamaan tuuletusaukkojen reunoilta. Astiat saa reilusti siirtää syrjään, kun harjoittelette mutta laittakaa takaisin vuoron päätyttyä. Tyhjentelen astioita päivittäin mutta katon korjaukseen ei ihan vielä päästä. Sitten vähän keväämmällä sitten, kun lumi on katolta sulannut.

Pyyntö "agitaajille": siirtäkää esteet hallin reunoille ja telineisiin vuoron loputtua niin esteiden roudaaminen ei jää hallin muille kävijöille. Suurin osa näin jo tekeekin ja heille tuhannesti kiitoksia!

Tätä kirjoittaessani aurinko paistaa ja oikeasti lämmittää! Kevät on oikeasti tulossa ja routa on nostanut pihamaata niin, että ovea ei enää saanut kokonaan auki! Edustaa on nyt paranneltu mutta jotain täytyy vielä kehitellä, ettei tarvitse ihan alamäkeen luistella halliin mennessä.

Viikonloppu meni ihastellessa russeliuroksia ja agilityporukoita. Ensi lauantai keskitytään sitten noutamiseen Mia Skogsterin opeilla. Jos lauantain jälkeen ei nouto ala onnistua niin täytyy vaan uskoa ettei minusta ole opettamaan. Tai meidän lammaskoiran voi opettaa noutamaan vain lampaita tai jotain muuta karvaistaSilmänisku